Tips for en artig TV-kveld

NRK-humor i krise? Ler du ikke lenger? Vi har rådene som hjelper deg.

TV-KVELDEN: Sett deg i godstolen og føl på øyeblikket: Nå. Nå er jeg klar. Nå vil jeg bare le, le, le, skriver Kjetil Rolness.
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet.
TV-KVELDEN: Sett deg i godstolen og føl på øyeblikket: Nå. Nå er jeg klar. Nå vil jeg bare le, le, le, skriver Kjetil Rolness. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FORBERED KVELDEN. «Storbynatt», «Radioresepsjonen på TV» og «Påpp & Råkk» sendes så sent på kvelden at du må planlegge for å få overskudd til å flire. Legg barna (selvsagt bare dersom du har noen). Legg også samboeren (bare dersom du har noen), særlig hvis vedkommende er en festbrems uten sans for livsforlengende TV-underholdning. Hvil deg litt på stuegulvet først. Masser pannen og føttene (i den rekkefølgen!). Pust dypt med magen. Snakk til deg selv med myk, avslappende stemme. Slå av oppvask- og/eller vaskemaskinen (selvsagt bare dersom du har noen og den/de står på). Ta fram kjølig eller varm drikke og noe smågodt/småvarmt. Sett deg i godstolen og føl på øyeblikket: Nå. Nå er jeg klar. Nå vil jeg bare le, le, le.

LEGG GODVILJEN TIL. Se hvor glade komikerne er for å gjøre entré i studio! De smiler, ler og gestikulerer. Gir hverandre «high five». Danser, ruller og faller, som små, overgivne barn. Tjohei! Straks de lander i stolen begynner de å oppmuntre seg selv, hverandre, publikum og TV-seerne: «Dette blir bra, altså.» «En supersending er på vei!» «Veldig bra!» «Dette har vi gledet oss til!» Det vanskelig å ikke la seg smitte av dette ungdommelige humøret. Selv menn med måne kan gjøre det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer