«Tittarfiasko»

Svensk «Alt for Rognan» flopper.

(Dagbladet.no): I august skrev Dagbladet.no at svensk TV3 hadde kjøpt inn TV2-programmet «Alt for Rognan» for å lage en svensk versjon.

Prosjektet fikk navnet «Allt för Byn» og første episode ble sendt mandag 13. september.

- Vi falt for grunnideen som vi mener er veldig i tiden seermessig. Folk har gått lei av egosentriske realityshow som Big Brother og Robinson. De vil ha ekte mennesker som tar tak i problemene sine og gjør en innsats for å forandre ting rundt seg. «Allt för byn» er et såkalt humanistisk realityshow, sa programsjef Anders Knave i TV3 Sverige til Dagbladet.no.


Men nå melder
Dagens Media om det de kaller «tittarfiasko». Bare 106 000 mennesker så «Allt för byn» mandag, og TV3 har bestemt seg for å flytte programmet fra mandager til fredager.

- Det har ikke levd opp til våre forventninger, det er veldig trist, sier Knave til Dagens Media nå.

- Det gikk kjempebra i Norge og vi har hatt fokusgrupper i Sverige som har gitt programmet bra kritikk. Men hvis man skal være selvkritisk, har vi kanskje bommet litt i lanseringsfasen av programmet. Vi havnet midt inne i Idol-auditionrunden, sier Anders Knave.

«Allt för byn» ble spilt inn i Hammarstrand, sydøst for Östersund.

Kompisene Robert Falk (t.v) og Per Bergvall fikk i oppgave å samle ti menn til et teaterkompani. Dessverre floppet «Allt för byn». Viasat.se
Kompisene Robert Falk (t.v) og Per Bergvall fikk i oppgave å samle ti menn til et teaterkompani. Dessverre floppet «Allt för byn». Viasat.se Vis mer