Tjener fett i tv-ruta

Se hva kjendisene fikk i lønningsposen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• SØK I SKATTELISTENE

(Dagbladet.no): De ferske skattelistene viser at komikk er god butikk. I alle fall i tv-ruta. Lønnsadelen blant norske humorister kan vise til inntekter godt over millionen.

Trekløveret Harald Eia, Bård Tufte Johansen og Atle Antonsen - de tre brødrene som ikke er brødre - er for eksempel oppført med til sammen 4,1 millioner kroner i nettolønn.

Guttas markedsverdi økte på grunn av «Team Antonsen»-suksessen og det påfølgende DVD-salget. Fjerdemann på Antonsen-laget - Kristopher Schau - tjente 1,1 millioner kroner netto i fjor. Det var imidlertid den tynne tjukkasen Atle Antonsen som dro inn mest med sine 1,6 millioner.

Over ham på humortoppen finner vi Dagfinn Lyngbø og Otto Jespersen med henholdsvis 1,66 millioner og 1,62 millioner i nettolønn.

På fjorårets skattelister (fra 2003) var Knut «Nytt på Nytt» Nærum blant de rikeste humoristene med 1 922 200 kroner netto. Nå står Nærum oppført med nesten 1,4 millioner.

En annen som har gått ned i skattbar inntekt er Thomas Giertsen. I fjor var han listeført med 1,13 millioner, mens han tjente 503 000 kroner i 2004. Giertsen står til gjengjeld oppført med to millioner i formue, det samme som kompis og programleder Fredrik Skavlan har på bok.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer