Tjener fett på å være kjærester på scenen

Trine Rein og Lars Monsen spiller inn 3 mill. på én måned - nå dobler de antall forestillinger.

SCENEFLØRTEN FUNKER: Lars Monsen og Trine Rein gjør det godt som kjærester på scenen. Så langt har de solgt billetter for om lag tre millioner. Nå dobler kjæresteparet antall forestillinger. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SCENEFLØRTEN FUNKER: Lars Monsen og Trine Rein gjør det godt som kjærester på scenen. Så langt har de solgt billetter for om lag tre millioner. Nå dobler kjæresteparet antall forestillinger. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var i forkant knyttet stor spenning til hvordan konsertforedraget «Vilt & vakkert» ville bli mottatt. Mens flere showkolleger sliter med dårlig billettsalg, er det motsatte tilfellet for kjæresteparet Lars Monsen og Trine Rein. En knapp måned etter premieren er suksessen et faktum: Av de 10000 billettene som ble lagt ut for salg er over 8500 revet bort.

Populært par Det populære kjæresteparet drar fulle hus hver eneste kveld. Ikke ett stolsete har vært tomt i løpet av de 14 forestillingene de har lagt bak seg.

Dagbladets regnestykke viser at det totale billettsalget ligger på om lag tre millioner kroner. Trine Rein og Lars Monsen kan selv ha tjent rundt én million på showet, og det lenge før turneen er ferdig. I tillegg selger Trine Reins comebackplate godt. Det samme gjelder Monsens bøker.

- Det er en vanvittig velsignelse. Det er en gave som er større enn alt. Jeg vet så inderlig godt at suksess ikke er en selvfølge, sier Trine Rein til Dagbladet.

- Det er fantastisk å ha fått tilbake levebrødet mitt. Nå har jeg fått tilbake troen på at jeg kan leve av det jeg liker å gjøre mest i hele verden. Det har vært nok av økonomiske bekymringer siden jeg ga ut forrige plate for 12 år siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer