Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tjener fett på å være kjærester på scenen

Trine Rein og Lars Monsen spiller inn 3 mill. på én måned - nå dobler de antall forestillinger.

SCENEFLØRTEN FUNKER: Lars Monsen og Trine Rein gjør det godt som kjærester på scenen. Så langt har de solgt billetter for om lag tre millioner. Nå dobler kjæresteparet antall forestillinger. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SCENEFLØRTEN FUNKER: Lars Monsen og Trine Rein gjør det godt som kjærester på scenen. Så langt har de solgt billetter for om lag tre millioner. Nå dobler kjæresteparet antall forestillinger. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var i forkant knyttet stor spenning til hvordan konsertforedraget «Vilt & vakkert» ville bli mottatt. Mens flere showkolleger sliter med dårlig billettsalg, er det motsatte tilfellet for kjæresteparet Lars Monsen og Trine Rein. En knapp måned etter premieren er suksessen et faktum: Av de 10000 billettene som ble lagt ut for salg er over 8500 revet bort.

Populært par Det populære kjæresteparet drar fulle hus hver eneste kveld. Ikke ett stolsete har vært tomt i løpet av de 14 forestillingene de har lagt bak seg.

Dagbladets regnestykke viser at det totale billettsalget ligger på om lag tre millioner kroner. Trine Rein og Lars Monsen kan selv ha tjent rundt én million på showet, og det lenge før turneen er ferdig. I tillegg selger Trine Reins comebackplate godt. Det samme gjelder Monsens bøker.

- Det er en vanvittig velsignelse. Det er en gave som er større enn alt. Jeg vet så inderlig godt at suksess ikke er en selvfølge, sier Trine Rein til Dagbladet.

- Det er fantastisk å ha fått tilbake levebrødet mitt. Nå har jeg fått tilbake troen på at jeg kan leve av det jeg liker å gjøre mest i hele verden. Det har vært nok av økonomiske bekymringer siden jeg ga ut forrige plate for 12 år siden.

Kjærligheten blomstrer Etter den strålende mottakelsen har de bestemt seg for å sette opp ekstraforestillinger. Turneen blir utvidet fra 23 til 43 forestillinger. Over nyttår fortsetter kjendisparet turneen med show i Nord-Norge og Midt-Norge.

Managementet utelukker ikke at turneen kan bli enda lengre. Folket elsker tydeligvis Lars Monsens skrytehistorier fra villmarka, ispedd ekte kjærlighet og en dose Trine Rein-konsert. På scenen kliner de bokstavelig talt til.

- For en stund siden klarte jeg ikke å dy meg. Da vi var ferdige med forestillingen kastet jeg meg impulsivt rundt halsen på Lars og kysset ham. Folk reiste seg opp i vill jubel og applausen ville ingen ende ta. Det er en fantastisk følelse. Nå har vi suksess både privat og profesjonelt. Det er kjempestort, sier Trine Rein.

Stabilt sideleie - Hvordan synes dere det er å kombinere «business og pleasure»?

- Det går helt strålende. Vi er mer forelsket enn noen gang. Vi gjør hverandre bedre. Lars har for øvrig ikke gjort noe annet enn å gjøre meg bedre siden vi ble kjærester. Jeg er stolt av ham. Jeg får se sider av Lars som jeg ikke kjenner og omvendt. Vi blir bedre kjent med hverandre, og det kjennes bra.

Denne uka har de hatt en liten pause fra den intensive showhøsten.

- Nå slapper vi av i stabilt sideleie og går turer med bikkjene. Vi prøver å gjøre minst mulig for å hente fram ny energi.

Startet med sceneflørt Det er to år siden opptakten til showet startet. Monsen flørtet med Rein fra scenen under utdelingen av Friluftsprisen på Raufoss. Det utviklet seg til et kjærlighetsforhold. Nå som de både jobber og lever sammen, er de mer sammen enn noen gang.

- Jeg synes i grunnen han er en sjarmerende fyr, sier Trine Rein og ler. - Jeg kan trygt si at jeg tror jeg har funnet den rette.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!