Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tjuver brøt seg inn hos Osbournes

Ozzy og kona våknet mens inntrengerne var i huset.

(Dagbladet.no): Rockeren Ozzy Osbourne og kona Sharon bor for øyeblikket på parets Englands-hjem i Buckinghamshire, mens Sharon opptrer som dommer i den britiske talentkonkurransen «The X-Factor». Huset ligger landlig og idyllisk til, men i dag tidlig var det alt annet enn fuglekvitter som vekket ekteparet.

I 04-tida klatret nemlig minst to innbruddstjuver inn i huset via en stige, og ekteparet våknet av at de romsterte i huset, melder nyhetsbyrået AP.

Innen kort tid skal flere mennesker ha kommet til for å overmanne inntrengerne, og i tumultene som oppsto måtte èn av tjuvene kaste seg ut av et vindu ni meter over bakken. De kom seg likevel unna i en ventende bil - med «en større mengde smykker» og andre verdigjenstander.

Politiet vil ikke opplyse om det var den aldrende hardrockeren som egenhendig ordnet opp, men parets talsmann i USA understreker at verken Ozzy eller Sharon ble skadd.

- De var i huset, og ble vekket av hendelsen. Så vidt jeg vet ble tjuvene oppdaget mens de var inne i Sharons omkledningsrom, sier Jay Marose til AP.

Ozzy, som opprinnelig er britisk, var tidligere vokalist i bandet Black Sabbath. I dag er han likevel mest kjent som skjelvende og bannende realitystjerne i tv-serien om familien. Verken Osbourne-sønnen Jack eller datteren Kelly var i huset da tjuvene slo til.

UVELKOMMENT BESØK: Tjuvene kom seg inn et vindu i Osbourne-parets hjem i England.
TV-STJERNER: Ozzy Osbourne og kona Sharon.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media