Tjuvstart til 30 000 kroner

OSLO KONSERTHUS (Dagbladet): Unnskyld, men Julemusikantene har tjuvstartet i år. Det er bra, ettersom våre tre konserter har innbrakt i overkant av 30 000 kroner til Frelsesarmeen. I går kveld stilte Stephen Ackles opp på kort varsel. Han koret inn rundt 2 500 kroner. På 15 minutter. Utenfor Oslo konserthus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Julemusikantene åpnet torsdag kveld med Wenche Myhre i Asker sentrum, og fortsatte på Egertorget i Oslo fredag formiddag der CC Cowboys var i aksjon. I går var det Stephen Ackles' tur. Han ble hyret inn for å skape en god ramme rundt Frelsesarmeens årlige julekonsert, «En ny sjanse», i Oslo Konserthus. Ackles og barnekoret klarte det atmosfæriske med glans.

Nå er jo da også sanger som «Nå tennes tusen julelys», «Et barn er født i Betlehem» og «Glade jul» noe alle har et sterkt forhold til, så vel kristne som uteliggere som hockeyspillere og en og annen bankdirektør.

Trekkspill-Karl

Stephen Ackles i smoking og rose i knapphullet viste at også en som jobber innenfor faget rock'n'roll av den gamle sorten, klarer overgangen fra full pianorulle til stille korsang svært bra. Spesielt når Karl Fredrik Lund, 50 år som armésoldat og musiker, tok fram trekkspillet.

- Jeg spiller trekkspill og kornett. I fjor spilte jeg inn hele 20 000 kroner ute på gata, penger som kom godt med til Frelsesarmeen. Men du må få med at jeg egentlig spiller i band, sier Karl Fredrik og smiler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer