TLC lager nytt album

«No Scrubs»-gruppa lager nytt album, men vil at du skal betale for produksjonen.

NYTT ALBUM: Jentegruppa TLC lager nytt album. Her er de to gjenlevende medlemmene, Rozonda Thomas og Tionne Watkins. Foto: Stella Pictures
NYTT ALBUM: Jentegruppa TLC lager nytt album. Her er de to gjenlevende medlemmene, Rozonda Thomas og Tionne Watkins. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): R&B-gruppa TLC hadde sitt store gjennombrudd på midt på 90-tallet. Deres forrige album ble utgitt i 2003. Dette rakk de å spille inn deler av akkurat før deres tredje medlem, Lisa «Left Eye» Lopes, døde i en bilulykke.

Gruppa er kjent for sanger som «No Scrubs», «Waterfalls» og «Creep». I fjor fikk de oppmerksomhet da de kritiserte Rihanna for kjolevalget hennes.

Nå skal de to resterende medlemmene, Tionne «T-Boz» Watkins og Rozonda «Chilli» Thomas, gi ut nok et album. Og de vil ha økonomisk hjelp fra fansen.

Folket finansierer Crowdfunding, eller folkefinansiering, er et konsept der noen forteller om et prosjekt og fans bidrar med å finansiere albumet ved å betale en viss sum. Slike nettsider blir mest brukt i USA, og det er akkurat det TLC har benyttet seg av.

Kickstarter skriver gruppa:

- Vårt siste album vil holde seg nær TLC-sounden, og alltid konfrontere de ekte problemene og livserfaringer som vi alle møter hver dag.

De skriver også at de vil at fansens skal være med å finansiere fordi de vil at de skal være en del av prosjektet. Pengene skal for øvrig gå til produksjon av albumet, med tekstforfattere, innspilling og alt som skal til.

- Siste album Til Billboard forteller gruppa at dette føles som det siste de kommer til å gjøre sammen.

- Om muligheten byr seg og det virker logisk kan vi si «Hei, vi bestemte oss for å lage et nytt». Men akkurat nå føles dette som det siste.

Gruppa forteller og at de ikke gjør dette for pengene, men for fansen. Når albumet eventuelt kommer sies ikke, men de er tidlig i produksjonsstadiet.

Promotionbilde - gruppa TLC

SV/HV
Promotionbilde - gruppa TLC SV/HV Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer