TNT - «My religion»

Trenger du en ny religion, prøv TNT.

CD: TNT er tilbake - so what? Skal jeg bruke cd-en som leirdue eller gi den til bikkja? Får vel mate cd-spilleren først...

Jo da, det er lett å ta en kjekk tone overfor TNTs comeback, et band som hadde sin storhetstid på 80-tallet og som det er lett å avskrive.

Men hva er det jeg hører: Et band som virkelig låter potent og sultent - ikke halvgamle og desperate, men trygge på at de kan sitt fag og utnytter heavy rock-resepten for hva den er verd.

På «My Religion» har tida stått stille i 15- 20 år, men det spiller ingen rolle når utøvelsen og forståelsen er så eminent.

Sjangermessig har TNT skviset seg inn et sted mellom puddelrock og heavy metal, og de befinner seg i farlig farvann, hvor klisjeene er flere enn bartene i Trøndelag. Men her balanserer de hårfint mellom fengende melodifokus og hårete instrumentbriljans. Og det er en fryd å høre en gitarist som Ronnie Le Tekrø.

Les flere Musikkanmeldelser.

<B>TNT ER TILBAKE: So what? Skal jeg bruke cd-en som leirdue eller gi den til bikkja? Får vel mate cd-spilleren først...