Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

TNT

Kjører på reserve- tanken.

CD: «My Religion» (2004) var et imponerende comeback for TNT. På mange måter i stand til å måle muskler med det beste bandet leverte på det berømmelige 80-tallet. Uheldigvis må man kunne konstatere at det i stor grad handlet om et kreativt blaff. Etterfølgerne er alt fra slapt oppgulp til grei tidtrøyte, men greier aldri å reinstallere TNT som en reell maktfaktor i norsk rock. Musikalsk er «Atlantis» mye av det samme som forgjengeren, «The New Territory». Med andre ord større deler The Beatles, psykedelia og Queen-fetish, iblandet den sedvanlige popmetalen som gjorde TNT til puddelhelter i sine ungdomsår. «Hello, Hello» er ikke helt bortreist, og flere av sangene passerer som helt grei bruksrock, men i sum blir det for platt. Flate melodier, tullete tekster og dvaske arrangement vil neppe gjøre underverker for en allerede hardt prøvet TNT-karriere i 2008.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling