Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

To aktuelle utstillinger som gir oss en verden i bilder, og en verden av bilder

Azar Alsharif og Fiona Tan viser vidt ulik tilnærming til fotografi og bilder. De to utstillingene i Oslo har likevel flere interessante overlappinger.

UEKTE BARN: Fiona Tan instruerer den unge jenta som spiller Cornelia i den korte filmen «Nellie». Tan fabulerer fritt rundt fortellingen om Rembrandts datter født utenfor ekteskap, og som emigrerte fra Amsterdam til Jakarta på 1600-tallet.
UEKTE BARN: Fiona Tan instruerer den unge jenta som spiller Cornelia i den korte filmen «Nellie». Tan fabulerer fritt rundt fortellingen om Rembrandts datter født utenfor ekteskap, og som emigrerte fra Amsterdam til Jakarta på 1600-tallet. Vis mer

To aktuelle utstillinger i Oslo gir oss en verden i bilder, og en verden av bilder. De er vidt ulike, men likevel med overlappinger relevante nok til at det føltes naturlig å tenke om dem samtidig: to kvinner, to kontinenter, minner, og mennesker og bilders migrasjon og poesi.

Den ene fyller Museet for samtidskunsts førsteetasje med perfeksjonistisk video og funnet fotografi. Den andre inntar Kunsthall Oslos langt mindre rom i Barcode i Bjørvika, utelukkende med bilder og gjenstander hun har hentet fra forbrukskulturen, bearbeidet og satt sammen i nye kombinasjoner og sammenhenger.

«Grains of Golden Sand» er bergensbosatte Azar Alsharifs debut i Oslo, og utstillingen er ifølge Kunsthall Oslo en «totalinstallasjon» bestående av collager, skulptur og arkitektur.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?