To episoder av «Top Gear» blir kanskje aldri vist

Mangler én viktig brikke.

MANGLER CLARKSON:  BBC skal ha nok opptak til å lage ytterligere to episoder av «Top Gear», men selv om det er tilfelle, blir nok de aldri vist, ifølge britiske medier. De mangler nemlig Clakrson. Foto: NTB / Scanpix
MANGLER CLARKSON: BBC skal ha nok opptak til å lage ytterligere to episoder av «Top Gear», men selv om det er tilfelle, blir nok de aldri vist, ifølge britiske medier. De mangler nemlig Clakrson. Foto: NTB / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den britiske rikskringkasteren BBC skal ifølge britiske medier ha nok opptak til å lage to siste episoder av det svært populære bil-programmet «Top Gear».

På tross av det, blir nok disse episodene aldri vist på TV-skjermen.

Det skriver avisa The Independent.

Grunnen skal ifølge være programleder Jeremy Clarkson, eller rettere sagt fraværet av ham.

Sparket programlederen Det var i mars at Clarkson ble suspendert fra BBC etter at han angivelig skal ha havnet i en fysisk konfrontasjon med en produsent av TV-programmet.

En tid senere, ble han sparket.

Seere av programmet vet nok at det er den populære, men kontroversielle programlederen som syr de forskjellige innslagene sammen i studioet, med hjelp fra sine to med-programledere James May og Richard Hammond.

Men siden Clarkson er sparket, kommer disse små, men viktige overgangene følgelig aldri til å bli spilt inn, ifølge avisa.

Skulle BBC mot formodning bestemme seg for å spille inn opptakene de mangler fra blant annet studio uten Clarkson, er det også sådd tvil om hvorvidt hans to med-programledere er villig til å gjøre det uten Clarkson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer