To millioner ser Datarock

Bergenserne får gigantsjanse på amerikansk tv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Om et par uker drar bergensbandet Datarock ut på sin tredje USA-turné på seks måneder. Først skal de være oppvarmere for britiske Kaiser Chiefs på vestkysten, for så å headline en egen turné på østkysten.

Og denne gangen skal Fredrik Saroea og Ketil Mosnes ikke bare spille konserter, men også gjøre viktig tv-promo.

10.oktober skal Bergensbandet spille på tv-programmet «Jimmy Kimmel Live», som i gjennomsnitt har to millioner seere hver kveld. Dagen etter er det internett-programmet til Jane\'s Addiction-gitarist Dave Navarro, «Spread Entertainment» som skal til pers. I tillegg skal de besøke Sex Pistol-gitarist Steve Jones toneangivende musikkradioprogram «Jonesy\'s Jukebox».

Klokka tolv

- Selv har jeg aldri sett «Jimmy Kimmel Live», men vårt management har hovedkontor i L.A, og jeg har forstått det slik på dem at det er et bra show. De kjenner oss og vet hva vi ikke ville vært med på, forteller Fredrik Saroea.

«Jimmy Kimmel Live» er USAs fjerde største «late night»-talkshow. Programmet har blitt sendt på tv-kanalen ABC siden 2003 og sendes på hverdager klokka tolv om natta. Det er kjent for sin røffe humor og i april ble Kimmel omtalt som «The biggest bad-ass on tv» av Stuffmagazine.com.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer