To nakenoppslag på to dager med USAs potensielle førstedame: 
- En norsk avis hadde blitt enormt svekket

New York Post graver dypere i Melania Trumps lettkledde fortid.

HENGES UT, IGJEN: Melania Trump har de to siste dagene preget forsidene til New York Post. Foto: NTB Scanpix / Faksimile
HENGES UT, IGJEN: Melania Trump har de to siste dagene preget forsidene til New York Post. Foto: NTB Scanpix / Faksimile Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Hadde en norsk politiker slått seg opp på høy seksualmoral, kunne man kanskje rettferdiggjort et slikt oppslag her til lands, sier medieviter og leder av Kringkastingsrådet, Per Edgar Kokkvold til Dagbladet.

- Samtidig så er beltestedet en fastsatt grense i Norge. Man skriver ikke om sexliv og seksualhistorie. Et slikt oppslag ville blitt felt i Pressens faglige utvalg, og det ville svekket det mediet som publiserte bildene noe enormt, fortsetter pressenestoren.

Ny runde

Dagbladet omtalte i går førstesiden til den amerikanske tabloiden New York Post. Som førstesidemat publiserte de nakenbilder av kona til presidentkandidat Donald Trump, Melania Trump.

De lettkledde fotografiene stammer, ifølge avisa, fra et modelloppdrag Melania gjorde i New York i 1995 for et nå nedlagt fransk manneblad med fotografen Jarl Alé de Basseville.

I dag gjør avisa det samme, bare med nye bilder av Melania og en tidligere svensk modellkollega ved navn Emma Eriksson. Fotografen er også denne gangen franskmannen Jarl Alé de Basseville, som forøvrig hevder han stammer fra slektstreet til Norges samlende vikingkonge, Harald Hårfagre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer