To nye fjes til TV 2

Tidligere «Olsenbanden»-skuespiller skal lede tippeprogram.

LEDER TIPPEPROGRAM: Nykommerne Thomas Engeset (27) og Gine Margrethe Larsen (26) overtar som programledere for tippeprogrammet Eurojackpot på TV 2. Foto: TV 2
LEDER TIPPEPROGRAM: Nykommerne Thomas Engeset (27) og Gine Margrethe Larsen (26) overtar som programledere for tippeprogrammet Eurojackpot på TV 2. Foto: TV 2Vis mer

(Dagbladet): Thomas Engeset (27) og Gine Margrethe Larsen (26) overtar som programledere for tippeprogrammet Eurojackpot på TV 2, opplyser kanalen i en pressemelding.

Førstnevnte gjorde karriere som skuespiller på begynnelsen av 2000-tallet, da han hadde rollen som Kjell i julekalenderserien «Olsenbandens første kupp» - som fortsatte i to spillefilmer.

- Det skal bli morsomt å prøve seg litt foran kamera igjen, det begynner å bli noen år siden sist, og nå skal jeg også for første gang være meg selv, sier Engeseth til TV 2.

Gine Margrethe Larsen har blant annet bakgrunn fra motebransjen og Style-TV.

- Det jeg gleder meg aller mest til, er å få muligheten til å gjøre andre glad, og til å oppfylle andres drømmer. Så blir det veldig spennende å få være en del av TV 2-familien, det har alltid vært en liten drøm, uttaler skiensjenta.

Eurojackpot er et spill fra Norsk Tipping, der pengepremier og opplevelsesferier deles ut.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram