Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

To nye varsler om seksuell trakassering i TV 2

I NRK har seks varslet om upassende oppførsel.

TRADISJON: Under årets gallamiddag på Stortinget hyllet Kong Harald varslerne i de mange metoo-sakene. Video: NTB Vis mer

Det skriver Medier24 tirsdag.

Da #metoo-bølgen feide over store deler av verden for to år siden, ble det også gjort tiltak i norsk presse, blant annet i TV 2. Siden opprydningen høsten 2017, har de fått inn ytterligere to varsler, bekrefter organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah Willand overfor Medier24.

- Dette er krevende personalsaker, hvor begge parter har krav på at vi behandler dem som nettopp det. Derfor kan jeg ikke gå inn i detaljer rundt de to sakene, sier hun og legger til:

- Vi har nulltoleranse for seksuell trakassering i TV 2.

Hun forteller at TV 2 vil fortsette med å forebygge at uønskede hendelser oppstår.

HR-sjef i NRK, Olav Hypher, sier til samme nettsted at statskanalen har mottatt seks varsler om uønsket oppførsel, som også er blitt fulgt opp.

- Alle sakene er fulgt opp, og man har blitt enige om tiltak som står i forhold til alvorlighetsgraden, sier Hypher til Medier24.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling