To og en halv millioner spiller dette spillet

Og det er ikke en gang sluppet ennå.

||| Et av årets mest etterlengtede spill er Battlefield: Bad Company 2.

For fem dager siden ble det mulig å laste ned en demoversjon på Xbox og PS3, og så langt har to millioner spillere benyttet sjansen.

I tillegg har rundt en halv million skaffet seg demoen på PC, så til sammen er det 2,5 millioner mennesker som har kastet seg over krigsspillet.

Ifølge en pressemelding fra Electronic Arts er spillet i ferd med å bli den raskest spredte demoen selskapet har sluppet.

- Vi er svært fornøyde med at spillet allerede er ute hos 2,5 millioner mennesker, skriver seniorprodusent Patrick Bach i pressemeldingen.

Selskapet sørget selv for at forventningene ble skyhøye da de sa at de skulle gå i strupen på Modern Warfare 2, og åpnet betatestingen i november i fjor med følgende kommentar:

- Vi søker å heve lista på alle områder der vi har flerspillererfaring, og med det sette en ny standard for onlinespilling. Fra grafikken til kjøretøyene, våpnene og ødeleggelsen, skal vi levere neste års beste flerspilleropplevelse, og vi vil at spillerne selv skal få oppleve dette ved å spille betaen og demoen.

Demoen avsluttes om 14 dager. Spillet blir tilgjengelig i Norge 4. mars.