Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

To om Frithjof

Halvor Storskogen,
advokat og eks-fotballspiller

- Frithjof var forloveren min. Han er utrolig sjarmerende, prater og ler mye, samtidig som han er flink til å lytte. Vi spilte sammen i Strømsgodset i 1984 og '85 og i Brann fra 1986 til '88, og han var en utrolig kjapp spiller som skåret på 1 av 35 sjanser. I motsetning til ham fikk jeg spille finalene i '87 og '88 og ble cupmester for SIF i '91, og det har jeg nevnt for ham et par ganger.

Harald Bredeli,
sportsreporter i TV 2

- Vi startet omtrent samtidig i TV 2, og jobber mye sammen ikke minst i forbindelse med håndball. De norske håndballjentene var veldig fortrolige med å komme i studio til Frithjof under VM. Det er veldig vanskelig å finne noe negativt å si om ham. Han er rett og slett en glad gutt som alltid har godt humør. Han er dessuten en liten skuespiller, så for ham var det bare å finne seg en eller annen scene. Det ble TV 2.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling