To om Knut

Knut Borge

Torkjell Berulfsen, programsekretær i NRK og den ene halvdelen av «Borgulfsen»:

- Knut er den eneste jeg vet om som klarer å sovne i sine egne møter. Dette skjedde under et Nitime-seminar i Drammen. Og han sover ikke akkurat lydløst, han storsnorker! Men når det er sagt, så er han forbausende flink til å dukke opp i tide. Han er lettstelt, men er en av de få som kan bli angrepet ev en tørr Mariekjeks som etterlater store flekker over hele ham.

Knut her en fortid som elendig scooterkjører. Med ham i fritt sleng var tomteprisene lave iBærum en stund. Det er nok mange som er overlykkelige over at Knut ikke har sertifikat, for han ville ha redusert den norske bilparken til det halve på kort tid.

Tore Skoglund, venn og tidligere kollega:

- Jeg har bare positive ting å si om Knut. Han er profesjonell og kunnskapsrik, og er ydmyk i forhold til det han gjør. Han er en av de beste programlederne jeg vet om. Han har de egenskaper som er viktig i media,nemlig varme og toleranse. Han har respekt for det mediet han er i, og for dem han jobber sammen med. En glad gutt som utnytter tida maskimalt som en god soldat, ved å sove når han ikke har noe bedre å gjøre.