Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

To om Rolv

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bjørn Nærvik, advokat og forretningspartner

- Rolv er så utrolig kunnskapsrik! Be ham holde en times foredrag om kirkene i renessansen eller om Holmenkollbakkens historie. Han gjør det på stående fot. Utrolig belest er han. Og en matglad internasjonalist. Intet kjøkken er ham fremmed, selv om det er det franske og det danske som står hans hjerte nærmest. Kinesisk mat har han også sans for, særlig i Kina. Han er så utrolig samvittighetsfull og forbereder seg meget godt til alle jobber, selv om det kan virke improvisert. Det blir fornøyde kunder og publikummere av slikt.

Harald Heide-Steen, kompis og kollega:

- Jeg har bare det beste å si om Rolv. Han er en veldig fin fyr. Vi har hatt det forferdelig morsomt sammen gjennom åra, og jeg er svært glad for at han fins. Rolv er enormt kunnskapsrik, lojal, fantasifull, morsom og flott. Men først og fremst en veldig god venn. Vi som har kommet ham veldig nær veit at han også er meget følsom. Jeg hadde ikke vært den jeg er uten Rolv, og trolig hadde han ikke vært den han er uten meg. I ti år levde vi i en fantastisk symbiose, og det har aldri vært noe uvennskap mellom oss. Selv om Wesen-Steen-samarbeidet opphørte i 1971 er vi fortsatt meget gode venner og fortsatt behøver vi bare å se på hverandre for å vite hva den andre kommer til å si. Vi lærte oss timing sammen. Det er essensielt for en komiker. Rolv har en så stor utstråling at han kan stå på scenen aleine og eie hele scenen. Om det er et lasteplan eller Oslo Spektrum, det spiller ingen rolle. Jeg er veldig glad i ham, både som venn og skuespiller.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!