Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

To priser til Kylie og Dido

Kylie Minogue og Dido vant begge to priser da de engelske popprisene Brit Awards ble delt ut i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dido, som toppet salgslistene med sitt «No Angel»-album i fjor, fikk pris for beste britiske kvinnelige soloartist og beste britiske album.

Minogue ble beste internasjonale soloartist i kvinneklassen, foran blant andre Anastacia og Björk, og vant prisen for beste internasjonale album med «Fever». Som sedvanlig stilte den australske stjernen i minimalt med klær, i noe som liknet på et korsett og med sølvstøvletter på beina.

Hun var nominert i fire kategorier, og framførte sin «Can't Get You Out Of My Head» til stor jubel blant publikum. Flest nominasjoner hadde gruppa Gorillaz, seks i alt, og de opptrådte med et sceneshow som ifølge BBC skal ha kostet fire millioner kroner å produsere. Men gruppa vant ingen priser.

Travis ble beste britiske gruppe, Destiny's Child beste internasjonale gruppe, The Strokes beste internasjonale nykommer og Blue beste britiske nykommer.

Robbie Williams fikk, ikke uventet, prisen som beste britiske mannlige solartist, Shaggy ble beste internasjonale mannlige soloartist, mens den irske guttegruppa Westlife ble kåret til beste popband.

Sting ble æret med en pris for sin livslange tjeneste i popmusikkens tjeneste.

PRISVINNER: Kylie Minogue ble beste internasjonale kvinnelige soloartist.
PRISVINNER: Dido ble beste britiske kvinnelige soloartist.
Hele Norges coronakart