DAGBLADETS KUNSTMANDAG MED ARVE RØD:

To utstillinger av galleriet Melk spiller ping-pong mellom høyt og lavt, og mellom fotografi og bilde

Frisk melk.

LÅNT MELK: Sveinn Fannar Jóhannssons utstilling «Recent Works and Other Myths» på Melk nærer seg av andres produkter og etterlatenskaper, enten det er i form av hverdagsgjenstander og skrot, en kunstteoretisk autoritet, andre kunstneres arbeid eller tidligere leseres understrekninger i tekstmaterialet. Foto: Galleri Melk.
LÅNT MELK: Sveinn Fannar Jóhannssons utstilling «Recent Works and Other Myths» på Melk nærer seg av andres produkter og etterlatenskaper, enten det er i form av hverdagsgjenstander og skrot, en kunstteoretisk autoritet, andre kunstneres arbeid eller tidligere leseres understrekninger i tekstmaterialet. Foto: Galleri Melk. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kom vår, kom lyse dager! Gradestokken er i skrivende stund fremdeles blåblå helt ned til Frognerkilen. For den kunstinteresserte osloboer er det derimot plussgrader alle vegne. Særlig på den stor-institusjonelle arenaen går det varmt for seg, der Astrup Fearnley Museet trer fram med en ambisiøs presentasjon av den amerikanske duoen Lizzie Fitch og Ryan Trecartin – et visuelt heseblesende og eksentrisk, Instagram-vennlig, mildt sagt frodig skulpturteater over myke vegg til vegg-tepper, som fikk denne anmelder til å føle seg både gammel og intenst samtidig, på en og samme gang.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer