Tobias Santelmann klar for «Hercules»

Tredje nordmannen på rollelista i Hollywood-filmen.

KLAR FOR HOLLYWOOD: Tobias Santelmann har fått en rolle i filmen «Hercules», sammen med blant andre Aksel Hennie og Ingrid Bolsø Berdal.  
Foto: Steinar Buholm / Dagbladet.
KLAR FOR HOLLYWOOD: Tobias Santelmann har fått en rolle i filmen «Hercules», sammen med blant andre Aksel Hennie og Ingrid Bolsø Berdal. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet.Vis mer

(Dagbladet): Filmen «Hercules: The Thracian Wars» har startet innspilling i disse dager, og på rollelista er allerede skuespillerne Aksel Hennie og Ingrid Bolsø Berdal.

Nå skriver Hollywood Reporter at enda en norsk skuespiller har kapret en rolle i filmen, nemlig «Kon Tiki»-skuespiller Tobias Santelmann.

Hard trening Det bekrefter Santelmanns danske agentbyrå Panorama Agency overfor Dagbladet.

Det er tøffingen Dwayne Johnson som skal spille hovedrollen som Hercules, og Hennie skal spille øksekrigeren Tydeus. Ifølge Hennie kan det virke som det blir tøffe tak for skuespillerne.

Hennie skrev følgende melding på Twitter i dag morres: "Day 10 - HERCULES. Ready for another 12 hours Double Axe Cardio Session in 40 celsius".

Premiere i 2014 Det er Brett Ratner som regisserer filmen. Han har tidligere vært produsent for en rekke kjente filmer, i tillegg til spenningsserien Prison Break.

Filmen skal ifølge IMDB ha premiere i USA 25 juli 2014.