Tøffe chicks

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DIXIE CHICKS: I mars ble «Not Ready To Make Nice», Dixie Chicks\' nye singel, sluppet på amerikansk radio. Låta tar et oppgjør med kontroversene etter London-konserten i 2003, der vokalist Natalie Maines - ti dager før invasjonen av Irak - uttalte at de skjemmes over at presidenten også kommer fra Texas. Plutselig boikottet amerikanske radiostasjoner bandet, massebrenning av platene ble organisert, og bandet mottok drapstrusler.

I JANUAR SLANG Maines med leppa igjen. Hun erklærte seg ferdig med den konservative countrybransjen, men provoserte kanskje enda mer da hun la til at hun ikke er spesielt glad i musikken heller. Å snakke stygt om presidenten er én ting, men å ta avstand fra en industri som har gjort dem rike, er noe annet. «Selvmord», kommenterer en leser i Entertainment Weekly, før han foreslår at gruppa bør bytte navn til Yankee Chicks . En annen hevder man har plikt til å støtte og be for presidenten uansett hvilke avgjørelser han tar, mens en tredje svarer at det ville vært upatriotisk ikke å sette spørsmålstegn ved administrasjonen. I likhet med Dixie Chicks har alle en sterk mening.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer