Toffen Gunnufsen vil lage Intim-Quart

Toffen Gunnufsen er ute av Hovefestivalen. Nå gjenreiser han Skral-festivalen i hjemkommunen.

FERSK JOBB: Bookingsjef Toffen Gunnufsen er for første gang med og arrangerer Skral i år. Foto:


Anders Grønneberg/ Dagbladet
FERSK JOBB: Bookingsjef Toffen Gunnufsen er for første gang med og arrangerer Skral i år. Foto: Anders Grønneberg/ Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet) - Hove var som en maskin mot slutten.

Norges festivalgeneral Toffen Gunnufsen melder om skinnende sol etter noen grå dager i hjemkommunen Grimstad. Etter åtte år på Tromøya, et steinkast unna Arendal sentrum, er Hove lagt på is mens Skral får igjen livsgnisten. Festivalens sju år lange pause er over.

- Vi skal lage en hjemme alene-fest - litt skeiv og rar, men organisert og kul likevel. Akkurat som Beck, sier bookingsjefen humrende.

Bygger på Quart Han sa opp stillingen sin i Hovefestivalen i slutten av september. Kontrakten opphørte 1. januar i år.

Bare dager etter oppsigelsen, ble Gunnufsen kontaktet av Skral i hans hjemkommune, som er en betydelig mindre festival enn Hove.

- De store festivalene kan fort bli litt upersonlige, selv om Hove var et eldorado for ungdommen. Det som slår meg nå, er at mindre festivaler som Skral er mer oversiktlige og hyggelige. På dagen er du ved sjøen og nyter sommeren med bading og musikk, på kvelden flytter man seg til klubbene i byen, forteller Gunnufsen.

Planen er å tilby et oppegående og eksklusivt program i en sommerlig setting, et konsept som skal appellere til unge og voksne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.