Toffen: Jeg stoler på Pål, men kona var dum

Quart-sjefen stoler på at PR-sjef Pål Hetland ikke har formidlet billigbilletter til kona.

- Det er praktisk umulig for Pål å skrive ut billetter. Selv ikke jeg har tilgang til å gjøre det, fastholder Toffen Gunnufsen.

Han synes Fædrelandsvennen har gått for langt i denne saken, og vurderer å ikke fornye samarbeids-kontrakten som går ut i år.

- Det er ikke snakk om noen redaksjonell boikott. Vi vurderer å kutte ut markedssamarbeidet vi har hatt fordi vi mener avisa har brukt uheldige arbeidsmetoder. Saken er ikke så alvorlig at den forsvarer bruk av skjult kamera, sier Gunnufsen til Dagbladet.no.

Dersom Pål Hetland går til sak mot lokalavisa, vil ikke Quart-festivalen involvere seg.

- Jeg forstår ham godt hvis han vil saksøke, men det er noe han må gjøre som privatperson. Han har min støtte fullt ut, og jeg stoler 100 prosent på at han snakker sant, sier Quart-sjefen.

Han avviser at PR-sjefen har ansvar for Katherine Lücks svartebørssalg.

- Kona er et selvstendig menneske. Hun har vært dum og naiv og handlet uheldig, men det er ikke Påls ansvar.

Etter avsløringene har Quart-ledelsen begynt arbeidet med å lage retningslinjer for billettsalg for å hindre liknende episoder i framtida. Verken ansatte eller deres familier skal få selge billetter til overpris neste år.

TYKT OG TYNT: Toffen Gunnufsen (høyre) stoler på at Pål Hetland ikke har misbrukt stillingen sin til å skaffe kona billigbilletter.