Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Kadetten 2018

Toffens nye festival: - Det som skjedde med Hove irriterer meg fortsatt

Om to uker åpner festivalveteran Toffen Gunnufsen publikumsslusene til Kadetten, men det er mye som gjenstår.

KADETTANGEN: Festivalsjef Toffen Gunnufsen i det nye stupetårnet i Sandvika. Bak ligger festivalområdet til den nye festivalen Kadetten. Åpning er bare to uker unna, men området er fortsatt en byggeplass. - Jeg er ikke bekymret, sier Gundersen til Dagbladet. Foto: Thomas Rasmus Skaug
KADETTANGEN: Festivalsjef Toffen Gunnufsen i det nye stupetårnet i Sandvika. Bak ligger festivalområdet til den nye festivalen Kadetten. Åpning er bare to uker unna, men området er fortsatt en byggeplass. - Jeg er ikke bekymret, sier Gundersen til Dagbladet. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

SANDVIKA, BÆRUM (Dagbladet): - Nei, jeg er ikke bekymret for det. 80 prosent av arealet står ferdig til åpning, og det blir stort nok for oss i år, sier sjef for den nye urbanfestivalen Kadetten, Toffen Gunnufsen (57), til Dagbladet.

Om to uker åpner mannen bak både Quart-festivalen og Hovefestivalen publikumsslusene til Kadetten, som byr på norske og internasjonale navn innen hip-hop og R&B. Dagbladets anmeldere skrøt av debutprogrammet i sin anmeldelse av årets festivaler.

Bærum kommune har i flere år arbeidet med oppussingen av bystranda Kadettangen i Sandvika, som åpner for offentligheten denne sommeren. Samtidig har de jobbet tett med veteranen Gunnufsen om å etablere en ny utendørsfestival på området, som ligger rundt 15 minutter med bil og tog fra Oslo sentrum.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr 1 uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr 1 måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. 2,76 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Alle abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?