Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Toget gått for Trine

Lynlanseringen av Trine Rein (27) i England er over før den begynte. Plateselskapet har gjort helomvending - og gir likevel ikke ut singelen «Torn».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

EMI hadde planene klare om å utgi Trine Reins versjon av «Torn» i ekspressfart.

- Singelen kan være i butikkene allerede neste uke, sa en optimistisk Thomas Hoehne i EMI Danmark til Dagbladet 15. januar. Nå bekrefter han at hele lanseringen er avblåst.

- Singelen slippes likevel ikke i Storbritannia, sier han.

- Det ville vært som å selge gårsdagens nyheter, innrømmer han.

Venter

Plateselskapet i Storbritannia vendte tommelen ned for Trine Rein da hun ga ut albumet «Beneath my Skin» med singelen «Torn» i 1996. Men nå forberedte EMIs avdelinger i Danmark og England et mediejippo rundt den norske popstjernen.

Planen var å lynlansere henne i kjølvannet av Natalie Imbruglias listesuksess med «Torn» - samme sang som Trine Rein spilte inn i 1996.

- Vi stoler på Trines talent og har funnet ut at det er bedre å vente til hun kommer med sin nye CD på vårparten. Den skal likevel ut i Storbritannia. Trines versjon av «Torn» ville neppe blitt en hit når Natalie Imbruglia har solgt så mange eksemplarer, sier Thomas Hoehne.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!