Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tok DNA-prøve av Jacko

Spekulasjoner etter razzia.

 • Fredag: Razzia på Neverland

  (Dagbladet.no): Det var fredag morgen politiet i Santa Barbara på nytt slo til mot Michael Jakcsons ranch Neverland. De hadde fått en ny ransakingstillatelse, men politiet vil ikke opplyse bakgrunnen for razziaen.

  I november i fjor måtte Jackson åpne dørene for første gang, da tjenestemennene kom for å jakte på bevis for at popstjernen har misbrukt en 12-år gammel gutt. Jackson er nå siktet i denne saken, og i januar starter rettssaken. Han nekter straffskyld.

  I helgen måtte Jakcson ifølge amerikanske medier avgi DNA-prøve til myndighetene. Etterforskerne brukte en bomullsbit og tok prøven fra innsiden av Jakcons munn på lørdag.

  Jackson forlot eiendommen og tok barna med, etter råd fra advokatene sine, da politiet kom på fredag. På lørdag kom han hjem igjen og ifølge ABC News gikk han med på å avgi prøven.

  Ifølge APs kilder tok politet blant annet mål av rom da de var på Neverland, og de forsøkte å avdekke hvordan sikten var fra et rom til et annet. Ransakingen tok to timer.

  Politiet har vært lite medelssomme etter razziaen. Det har ført til en rekke spekulasjoner i amerikansk presse. Det spørres om dette kan være en ny sak som er i ferd med å rulles opp.

<B>FREDAG:</B> Politiet ransaket Neverland.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media