Tok en Madonna

Aqua-Lene er på promotur i hjemlandet. Da blir det både tid til elleve tv-intervjuer og klining med Dorthe Skappel.

 • Les anmeldelsen av Lene Nystrøms nye CD!

  Madonna fikk oppmerksomhet verden over da hun nylig kysset Britney Spears og Christina Aguilera.

  Aqua-Lenes «leppemøte» med TV2s programleder Dorthe Skappel får neppe mindre oppmerksomhet. I norske medier.

  - Det var da rimelig uskyldig, kommenterte Lene Nystrøm til TV2s «Absolutt underholdning» om dagens TV2-sendte kysseseanse.

  Travel dag


  Fans av Lene Nystrøm fikk seg virkelig en helaften i går. Den tidligere frontfiguren i Aqua - som nå satser på en internasjonal solokarriere - har fått en eventyrlig mediedekning ut av sitt norgesbesøk.

  I går var hun i nesten samtlige norske tv-kanaler. Tv-kvelden for Aqua-fans startet med NRKs «Topp 20», før man raskt måtte skifte over til «Sone 2» på TV2, så en rask middag før Lene ble intervjuet av «Absolutt underholdning» på samme kanal.

  Seinere på kvelden dukket hun, selvfølgelig, også opp hos Fredrik Skavlan i «Først & sist».

  Hovedpersonen selv har ikke noe imot å gjøre promotion igjen, etter å ha vært ute av rampelyset i lengre tid.

  - Det er veldig mange artister som klager over å gjøre promotion, men det er liksom en del av pakka. Man må gjøre det beste ut av det. Jeg har festet meg gjennom mange land nå, Tyskland, Spania, Sverige, Danmark og Frankrike, også skal vi til Asia neste måned, sier Lene Nystrøm til Dagbladet.

  - Enorm interesse


  - Det er enorm interesse rundt Lene. Det virker nesten som om interessen er større nå enn da hun var en del av Aqua, sier Gjermund Moastuen, promotionsjef i Universal Norge.

  Han legger ikke skjul på at den voldsomme oppmerksomheten er god markedsføring for debutalbumet «Play With Me» som slippes mandag.

  - Vi har takket nei til flere henvendelser på grunn av tidspress. Noen ganger strekker ikke tida til. Lene er en travel dame, sier Moastuen.

  England etter jul


  I dag tidlig reiser Lene Nystrøm videre til Italia for å promotere albumet. Utgivelsen i England, der hun har bodd de siste sju åra, kommer først etter årsskiftet.

  - Skiva skal først ut i England etter jul, fordi jeg trenger minst en måned der alene for å gjøre grunnarbeidet med promotering, forklarer Nystrøm.

SKAPER PROMOTION: Mandag slippes Lene Nystrøms nye album. - Det eneste jeg kan gjøre nå er å gjøre en best mulig promotion, sier hun. I dag får seerne av «God kveld, Norge» på TV2 se Nystrøm kysse Dorthe Skapell.