RAUS OG ÆRLIG: - Først og fremst er jeg full av beundring for de rundt meg, for jeg er ingen enkel mann, sier Bjørn Eidsvåg (60).
 Foto: Lars Eivind Bones?
RAUS OG ÆRLIG: - Først og fremst er jeg full av beundring for de rundt meg, for jeg er ingen enkel mann, sier Bjørn Eidsvåg (60). Foto: Lars Eivind Bones?Vis mer

Tok et oppgjør med seg selv etter venneskandale

60 år og fremdeles mye ugjort. Men Bjørn Eidsvåg er glad han tok et alvorlig oppgjør med seg selv etter en pinlig episode i 2003.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Hadde han visst at det var så morsomt å fylle 60, skulle han blitt det tidligere - og oftere. Det er dagen etter den store overraskelsesfesten, der kolleger avslørte at de har laget en hyllestplate til hans 60-årsdag, og vi møter en Bjørn Eidsvåg som fremdeles er rørt. - Jeg liker ikke overraskelser, jeg er en kontrollfrik. Men kvaliteten på overraskelsen satte meg helt ut, sier han. Han legger solbrillene på bordet, lener seg bakover i sofaen på hotellet i Oslo sentrum.

- Og at de klarte å holde plata hemmelig ... Flere av artistene var i bursdagsfesten min sist lørdag og jeg enset ingenting. Og jeg er vanligvis rå til å fange opp signaler. Han gikk tidlig hjem fra festen, satte seg ned og hørte på plata der en rekke artister tolker sine Eidsvåg-låter. 

Bestevennen døde

- Det er så mange fine versjoner. Tønes har funnet en låt som er litt oversett, Marit Larsen gjør en fantastisk versjon av «Eg ser», Maria Mena gjorde også et uventet valg og Bo Kaspers synger «Floden» ...

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn