Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Tok lang tid før jeg fikk filmroller fordi jeg var så dårlig på audition

Så vant Line Verndal Amanda-prisen og tok et overraskende valg.

TOK UTFORDRINGEN: - Jeg ble veldig overrasket og smigret over å bli tilbudt programlederjobben. Det ble mye «learning by doing». Jeg har lært at jo mer jeg holder kjeft, jo bedre blir det. Det er deltakerne det handler om, sier Line som er aktuell med en ny sesong av «Hele Norge baker» på TV 3. Foto: LARS EIVIND BONES
TOK UTFORDRINGEN: - Jeg ble veldig overrasket og smigret over å bli tilbudt programlederjobben. Det ble mye «learning by doing». Jeg har lært at jo mer jeg holder kjeft, jo bedre blir det. Det er deltakerne det handler om, sier Line som er aktuell med en ny sesong av «Hele Norge baker» på TV 3. Foto: LARS EIVIND BONES Vis mer

(Dagbladet Premiere): - Jeg har forsaket mye i livet mitt for å bli skuespiller, sier Line Verndal, innerst i et trangt kaféhjørne i Oslo.

- Jeg har forsaket mye av det alle andre har gjort. Folk har giftet seg og slått seg til ro. Jeg vet ikke hvordan jeg skal håndtere å bo på ett sted. Jeg har flyttet 20 ganger i løpet av livet. Jeg er veldig flyktig, og det tok lang tid for meg å bli voksen. Jeg har aldri drømt om å slå meg til ro.

- Ikke nå heller?

- Jeg vet ikke. Jeg tror jeg ønsker det. Samfunnet er jo sånn at jeg bør det. Nå som datteren min går på skolen, kommer jeg meg ikke vekk fra Bekkelaget. Jeg kan ikke dra på teaterturné. Hun er viklet inn i det miljøet, og elsker rutiner.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?