Razzie Awards 2018:

Tom Cruise blant «vinnerne» i årets Razzie-utdeling

Ble slaktet for rollen i «The Mummy».

MOTTOK PRIS: Tom Cruise mottok prisen for verste mannlige hovedrolle for den siste «Mumien»- filmen. Her er han under filmens premiere i juni. Foto: NTB Scanpix.
MOTTOK PRIS: Tom Cruise mottok prisen for verste mannlige hovedrolle for den siste «Mumien»- filmen. Her er han under filmens premiere i juni. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Lørdag gikk den årlige prisutdelingen The Golden Raspberry Awards, også kjent som årets Razzie Awards, av stabelen i Los Angeles. Prisutdelingen foregår, tradisjonen tro, dagen før den langt gjevere Oscar-utdelingen finner sted.

Razzie Awards er nemlig Oscar-utdelingens rake motsetning - prisene deles nemlig ut til filmbransjens verste produksjoner det siste året.

Blant prisene finner man blant annet dårligste mannlige og kvinnelige skuespiller, verste biroller, verste regissør og filmmusikk, i tillegg til den helt spesielle Råtne Tomat-prisen. Sistnevnte går til filmen juryen finner så dårlig at de nesten elsket den.

Og det er ikke bare B-skuespillere som er blant vinnerne. I år kunne Tom Cruise for første gang stikke av med den uheldige prisen som årets verste mannlige skuespiller.

Det skriver magasinet Rolling Stone.

Stakk av med tre priser

Cruise mottok prisen for prestasjonen i «The Mummy»-. Han har tidligere vært Razzie-nominert for filmer som «Cocktail» (1988) og «War of the Worlds» (2005). Mel Gibson vant på sin side prisen for årets verste mannlige birolle, for rollen i «Daddy's Home 2».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer