«Top Gun 2»:

Tom Cruise ble superstjerne over natta med rollen som «Maverick». 31 år seinere bekrefter han oppfølger

Tom Cruise bekrefter: «Top Gun 2» er på vei.

KLAR FOR OPPFØLGER: Tom Cruise ble superstjerne gjennom hovedrollen som Maverick i «Top Gun» fra 1986. 31 år seinere bekrefter Cruise at han er klar for å spille inn oppfølgeren. 
KLAR FOR OPPFØLGER: Tom Cruise ble superstjerne gjennom hovedrollen som Maverick i «Top Gun» fra 1986. 31 år seinere bekrefter Cruise at han er klar for å spille inn oppfølgeren.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tom Cruise hadde rukket å bli lagt merke til med sin rolle i «Risky Business» i 1983. Men det var rollen som jagerflypiloten Pete «Maverick» Mitchell, i den nå legendariske filmen «Top Gun» fra 1986, som ble det store gjennombruddet for Tom Cruise.

Det har nå gått over 30 år siden filmens premiere. I omtrent like mange år har «alle» som var involvert i filmen måttet svare på rykter om at en oppfølger skal være på vei. Nå tyder ting imidlertid på at ryktene endelig kan bekreftes, dersom man skal tro på Cruise:

- Det er sant. Det er sant. Jeg kommer trolig til å begynne opptakene til neste år. Jeg vet ... Det skjer. Det kommer definitivt til å skje ... Dere er de første jeg har fortalt dette til, sa Tom Cruise under en TV-opptreden i Australia onsdag, ifølge The Guardian.

Avsløringen av at en oppfølger er på trappene kom mens Cruise besøkte Australia for å reklamere for sin nyeste film «Mumien».

«Top Gun» ble den klart mest innbringende filmen i 1986 og innbrakte 353 millioner dollar på verdensbasis dette året. Da er det kanskje ikke så vanskelig å forstå at det er en viss interesse i Hollywood for å gjenopplive filmuniverset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer