<p>Foto:NTB Scanpix
</p>

Foto:NTB Scanpix

Vis mer

«Mission Impossible 6»

Tom Cruise har trent i et år for det ekstreme stuntet: - Det er ikke til å tro

Tom Cruise (54) elsker å gjøre sine egne stunts. Hans neste stunt i «Mission Impossible 6» blir spådd å overgå alt han har gjort tidligere.  

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I «Mission Impossible- Ghost Protocol» hang han på utsiden av Dubais verdenskjente skyskraper Burj Khalifa. Det ekstreme stuntet ble senere toppet i «Mission Impossible: Rogue Nation», da Cruise hang på utsiden av et Airbus A400M Atlas-fly mens det tok av fra rullebanen.

- Folk tror vi bruker filmtriks og «green screen», men Cruise fortsetter å heve nivået på spenning hos publikum fordi det han gjør er ekte, har nestleder i Paramount Pictures, Rob Moore, uttalt ifølge Los Angeles Times.

STUNT: Gjennom rollen som Ethan Hunt i «Mission: Impossible»-serien, har den nå 54 år gamle skuespilleren, Tom Cruise, gjennomført en rekke ville stunts, som dette fra 2011. Her kaster Cruise seg ut fra det som er verdens høyeste byggverk. Video: Youtube / Movieclips Trailer Vis mer

I en video som viser hvordan «Rogue Nation» ble laget, innrømmer også skuespilleren selv at han var ganske nervøs i forkant.

- Jeg klarte ikke sove kvelden før, sier han i videoen.

Mer galskap

Christopher McQuarrie, som står bak «Mission Impossible: Rogue Nation», er også regissør for den sjette «Mission Impossible»-filmen. Mye tyder på at det kommer til å bli enda mer galskap.

Ifølge The Collider kan dette bli det største stuntet Tom Cruise har gjort noen gang i karrieren. David Ellison, direktør i Skydance Media, avslørte i et intervju med nettmagasinet at innspillingen av den neste filmen begynner 10. april og at den vil bli filmet i Paris, London og på New Zealand. Ifølge Ellison har Cruise ligget i hardtrening til filmen siden «Rough Nation».

- Ikke til å tro

- Vi trodde ingenting kunne toppe stuntet på utsiden av Burj Khalifa, men så gjorde Tom flystuntet. Det han kommer til å gjøre i denne filmen, kommer til å toppe alt. Det er ikke til å tro. Han har trent i et år. Jeg tror det kommer til å bli det mest imponerende og utrolige Tom noengang har gjort i en film, sier han.

Flyscenen i «Rogue Nation» skal ha blitt filma åtte ganger på 5000 fot og Cruise skal ha blitt utsatt for farer som sterk vind, lave temperaturer og røyk fra flyets drivstoff.

- Jeg kjenner kraften fra vinden treffe meg og om noe går galt kan jeg ikke klatre inn i flyet, før vi er nede på bakken. Jeg var dritredd, har Cruise uttalt om scenen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer