Tom Cruise

Tom Cruise kommer til Norge

Tom Cruise får unntak fra karanteneregler for å filme «Mission: Impossible 7» i Norge.

FIKK JA: Tom Cruise har fått fritak fra corona-restriksjoner for å spille inn scener til ny Mission Impossible-film. Foto: Paramount Pictures
FIKK JA: Tom Cruise har fått fritak fra corona-restriksjoner for å spille inn scener til ny Mission Impossible-film. Foto: Paramount Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Endelig fikk Hollywood-skuespilleren Tom Cruise et svar fra regjeringen. Han får komme til Norge for å spille inn deler av den neste «Mission Impossible» filmen trass corona-restriksjonene, melder NRK.

- Nå kan utenlandske filmproduksjoner igjen filme i norske landskap, og det er veldig gode nyheter også for den norske filmbransjen, som dermed unngår å gå glipp av oppdrag og viktig erfaringsbygging. Jeg er glad for at vi fikk på plass dette unntaket så raskt, sier kultur- og likestillingsminister Abid Q. Raja i en pressemelding.

I pressemeldingen informerer Raja om sterke begrensninger på unntaket.

- Det er produksjoner som allerede har fått støtte fra insentivordningen som vil omfattes, og det under et veldig strengt smittevernregime. Ett eksempel på en produksjon som vil kunne omfattes er innspillingen av «Mission: Impossible 7», som har planlagt innspilling i Norge allerede i høst. De har lagt opp til et meget omfattende smittevernopplegg, faktisk mye strengere enn det de vanlige reglene i Norge er, sier statsråden.

Ville snakke med Solberg

Superstjernen har planer om å filme scener til «Mission Impossible 7» i Norge i september. I den anledning ønsket Cruise gjerne en prat med statsminister Erna Solberg om innspillingen og Norge som innspillingsland, meldte Bergens Tidende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer