<strong>KRAVSTOR:</strong> Tom Cruise vil ha like mye penger for å spille inn «Mission Impossible 6», som han får for «The Mummy». Her fra filminnspillingen av sistnevnte film i London. FOTO: NTB Scanpix / Beretta/Sims/REX/Shutterstock&nbsp;
KRAVSTOR: Tom Cruise vil ha like mye penger for å spille inn «Mission Impossible 6», som han får for «The Mummy». Her fra filminnspillingen av sistnevnte film i London. FOTO: NTB Scanpix / Beretta/Sims/REX/Shutterstock  Vis mer

Tom Cruise krever skyhøy lønn for «Mission Impossible 6»

Dermed stoppes innspillingsplanene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter planen skulle innspillingen av storfilmen «Mission Impossible 6» startet i januar 2017. Nå ser disse planene ut til å gå i vasken, og grunnen er pengekrangel.

Skuespilleren Tom Cruise (54), som har hatt hovedrollen også i de fem foregående filmene, krever en lønn filmselskapet Paramount Pictures ikke er enig i, melder Hollywood Reporter.

Storforlangende

I følge kildene deres, vil Cruise ha like mye penger for «Mission Impossible 6», som han får for storfilmen «The Mummy», en film han nå spiller inn i London, med Universal som oppdragsgiver.

Her skal Tom Cruise kaste sin stjerneglans over filmen, i håp om kassasuksess.

Paramount Pictures, ønsker ifølge deadline.com, å betale ham omtrent det samme som han fikk for film nummer fem.

Tom Cruise er fortsatt en av verdens best betalte filmstjerner. I fjor kom «Mission: Impossible – Rogue Nation», og Dagbladets anmelder var ikke overbeigstret.

Han mente Cruise ikke lenger var filmverdenens naturlige midtpunkt, og at filmen var en mer konvensjonell actionthriller enn de foregående.

<strong>STJERNENYKKER:</strong> Tom Cruice skal være tilbudt lik lønn for den 6 utgaven av Mission impossible, som han fikk for den 5. &nbsp;Foto: NTB Scanpix/ Darren Calabrese &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;
STJERNENYKKER: Tom Cruice skal være tilbudt lik lønn for den 6 utgaven av Mission impossible, som han fikk for den 5.  Foto: NTB Scanpix/ Darren Calabrese               Vis mer

Manustrøbbel

Når det nå gjelder film nummer seks i rekka, er det Christopher McQuarrie som står som både regissør og manusforfatter. Akkurat som han gjorde med femmeren. McQuarrie er kanskje mest kjent for «The Usual Suspect», der han fikk Oscar for beste originalmanus.

Ryktene har også gått om at det har vært problemer med manuset, noe som har ført til forsinkelser.

Fortsatt står «Mission Impossible 6» uten lanseringsdato.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer