Tom Cruise må utsette filminnspilling på Prekestolen

Ble skadd da han skulle gjennomføre et stunt.

HER SKADER HAN SEG: Tom Cruise slo seg hardt under et stunt, da han etter et fall smeller inn i en kant. Video: Splash DV Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tom Cruise gjør for tida opptakene til «Mission: Impossible 6».

Han ble skadd i beinet da han nylig skulle hoppe mellom to bygninger. Han smalt inn i husveggen og brakk en ankel.

Innspillingen til den nye «Mission Impossible»-filmen skal blant annet gjøres på Prekestolen ved Stavanger, men nå må opptakene utsettes.

Smeller i bygning

- Scenene fra Prekestolen skal med i filmen, der er det ingen forandring. Men når det blir, er det for tidlig å si noe om nå, opplyser daglig leder i Stiftelsen Prekestolen, Audun Rake, til Stavanger Aftenblad.

I en video kan vi se skuespilleren smeller inn i bygningen. Han klarer å komme seg opp, men viser tydelig at han ha smerter. Like etter så faller han, og må få hjelp av filmcrewet for å komme opp.

Tom Cruise er kjent for å gjøre egne stunt. Ifølge The Collider kan krumspringene i den kommende filmen bli det største stuntet Tom Cruise har gjort noen gang i karrieren. David Ellison, direktør i Skydance Media, avslørte at Cruise ligget i hardtrening siden forrige «Mission Impossible»-film.

- Kommer til å toppe alt

- Vi trodde ingenting kunne toppe stuntet på utsiden av Burj Khalifa, men så gjorde Tom flystuntet. Det han kommer til å gjøre i denne filmen, kommer til å toppe alt. Det er ikke til å tro. Han har trent i et år. Jeg tror det kommer til å bli det mest imponerende og utrolige Tom noengang har gjort i en film, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer