<strong>FILM:</strong> Tom Cruise filmer på Preikestolen denne uka. FOTO: NTB Scanpix
FILM: Tom Cruise filmer på Preikestolen denne uka. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Tom Cruise på plass i Stavanger

Superstjernen Tom Cruise har kommet til Stavanger og er klar til å spille inn spektakulære stuntscener på Preikestolen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

NRK har publisert bilder av en mann med solbriller på innsiden av et helikopter. Angivelig er dette Cruise.

- Mandag formiddag ble den verdenskjente skuespilleren Tom Cruise hentet med helikopter i Stavanger. Mye tyder på at han ble fløyet til innspillingsstedet på Preikestolen, skriver kanalen.

<strong>OPPTAK:</strong> De siste dagene har helikoptre kjørt i skytteltrafikk til Preikestolen for å rigge til filmopptakene. Bildet er tatt fredag. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
OPPTAK: De siste dagene har helikoptre kjørt i skytteltrafikk til Preikestolen for å rigge til filmopptakene. Bildet er tatt fredag. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer

Cruise skal de neste dagene spille inn en scene til «Mission Impossible 6» på det spektakulære fjellplatået i Forsand kommune. De siste dagene har helikoptre kjørt i skytteltrafikk til fjellet i Lysefjorden og rigget opp til filmopptakene. Planen er at Cruise skal henge i en rigg utenfor stupet.

Det var tidligere ventet at superstjernen skulle komme til Stavanger mandag, men ifølge NRK landet hans privatfly på Stavanger lufthavn klokka 20.18 søndag kveld.

Flere medier har referert til rykter om at Cruise skal bo i huset til Oilers-eier Tore Christiansen under innspillingen, og det var fra hagen til dette huset han ble hentet mandag formiddag.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer