Tom Nordlies avgang

«I vår tid kvitter vi oss med alt som er originalt.

John Olav Egeland

i en kommentar i Dagbladet.

«Enda en kommentator som biter rett på Nordlies «ekte» uttrykk... «ååh, han sier alltid ting akkurat som de er, og prøver aldri å bortforklare noe...» Eneste han gjør er å si akkurat det journalistene vil høre, og vri alt til egen sympati.

Laffen«På meg virker Tom Nordlie som en svært krevende person å måtte forholde seg til i det daglige. slik var det også med Nils Arne Eggen. Forskjellen er imidlertid at Nils Arne Eggen var forballmann og Nordlie er vannpolospiller. Videre hadde Eggen en fotballfilosofi og fikk resultater. Nordli derimot, har kun oppnådd en viss Nordlie-effekt når han entret arenaen – senere tror jeg spillere og ledere trøtnet på skrikingen og brøling som hadde for lite substans.

Sro«Det som skjedde i LSK skulle aldri ha skjedd, og det nytter ikke å sette i verk sin fotballfilosofi når det står en «manager» på sidelinjen som hele tiden blander seg inn i opplegget. Det LSK har vist på banen hittil i år skal Jan Åge Fjørtoft ta all «ære» for, og ikke Tom Nordli ansvaret for.

Mariuz«LATTERLIG!!! Tom Nordlie skylder ALLTID på dommeren når laget han trener tapet. Når han trekker seg som trener, så må han selvsagt prøve å dra andre med seg. For en barnslig drittunge Tom Nordlie er!

jon