Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tom som leiemorder

Tom Hanks skal spille leiemorder i Sam Mendes' nye film «The Road to Perdition».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter suksessen med «American Beauty» sverget Sam Mendes at han ikke skulle lage film på en stund, og vendte tilbake til teaterlivet i London. Nå har Hollywood lurt ham tilbake med et nytt prosjekt med Tom Hanks i hovedrollen, skriver Film Unlimited

Handlingen i «The Road to Perdition» er tatt fra en tegneserie fra DC Comic skrevet av Max Collins og illustrert av Richard Piers Rayner.

I 30 åras depresjon i Chicago sjonglerer leiemorderen Michael Sullivan (rollen Tom Hanks skal spille) mellom drapsoppdrag og et et lykkelig familieliv. Når hans familie blir drept av et annet krimkartell, vil han ha hevn. Da blir den hevnende engelen født.

Det er med andre ord en helt annen karakterutfordring Tom Hanks står ovenfor enn det vi tidligere har sett ham i. Hanks sier at han har vært på utkikk etter roller som er annerledes enn de han tidligere har spilt i, og han ble beroliget av at Mendes skal ha regien.