Salangen-Nyheter.com

«Tomme for popcorn». «Gresset vokser». Salangen-Nyheter gir deg nyhetene du ikke ante du trengte

Nå har livet i lokalavisa blitt TV-serie.

GRÛNDER: Redaktør, eier, styreleder og altmuligmann Jon Henrik Larsen i Salangen-Nyheter fikk domenet Salangen-Nyheter.com i 16-årsgave av moren sin. Nå kommer historien om lokalavisa på TV3. - Våre nyheter blir sammenliket med Kjell Aukrusts Flåklypa Tidende, sier redaktøren. Foto: Anders Grønneberg
GRÛNDER: Redaktør, eier, styreleder og altmuligmann Jon Henrik Larsen i Salangen-Nyheter fikk domenet Salangen-Nyheter.com i 16-årsgave av moren sin. Nå kommer historien om lokalavisa på TV3. - Våre nyheter blir sammenliket med Kjell Aukrusts Flåklypa Tidende, sier redaktøren. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Salangen-Nyheter er i ferd med å bli hele Norges lokalavis. Jo mindre, mer lokale og gladere nyhetene er, desto bedre er de.

Nå får den lille redaksjonen i Salangen i Troms fylke sin egen dokumentarserie på TV3. Det er blitt en solskinnshistorie om en liten og annerledes redaksjon.

Tabloid Salangen-tittel

For mens resten av Medie-Norge springer etter politikere med buksene nede, skandaler og elendighet, lager de gladnyheter om gresset som gror. Dagbladet har møtt eier og redaktør Jon Henrik Larsen (33) og hans kollega og forlovede, Marita Andreassen.

- Kan du gi noen eksempler på en tabloid Salangen-tittel?

- Vi er jo blitt kjent for titler som «Gresset vokser og vokser», «Ny hylle på Prix», «Fredags-taco avlyst?», «Høyt snøkost-salg», «Gjenglemt handlevogn observert: Hva har skjedd her?», «Andre gang på kort tid: Tomme for popcorn», «Sidensvansen er ankommet: Et fargerikt gjensyn» og «Hestehovene blomstrer».

Sjarmerer hele landet

Nyheter, titler og fokus er kanskje blitt hardere i mediene etter hvert som samfunnet blir kaldere og verden større. Men Salangen-Nyheter går motsatt vei.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer