Tommy Fredvang har laget sang av Aune Sands erotiske bok

Er superfan: - Jeg fikk mange bilder i hodet.

(Dagbladet): «Det e få som e så glad i kvinner som han og klare å beskriva de edle deler med så episke bilder. Det finnes bare ein Aune Sand og eg e storfan!», skriver artist Tommy Fredvang på Facebook.

Nå har 33-åringen satt seg ned og laget en musikalsk videohyllest til Sand. I videoen han har kalt «Jordbærmus-challenge», klimprer Fredvang på gitaren mens han leser utdrag fra Aune Sands nye bok «Jordbærmus».

- Jeg er tidenes Aune Sand-fan. Jeg synes han er helt topp! Han er fri, lett og ledig og seg selv hundre prosent. Sånne folk har jeg sansen for, sier Fredvang til Dagbladet.

Fikk bilder i hodet Tommy Fredvang ble kjent gjennom TV 2-programmet «X Factor» i 2009. Han svingte seg året etter på parketten i programmet «Skal vi danse», og til høsten er han en av ti deltakere som skal kjempe i NRKs lørdagssatsing Stjernekamp.

Artisten forteller at han laget den lille videoen på impuls, og at han hadde det veldig gøy da han skulle sette musikk til Sands erotiske linjer.

- Jeg har ikke ledd så mye på mange år. Jeg er ganske visuell av meg, og fikk mange bilder i hodet da jeg leste de utsnittene. Det var helt konge.

Sand glad for hyllesten Aune Sand skriver i en melding til Dagbladet at han synes den musikalske versjonen av teksten er fantastisk. 

- Han ser ut som om han elsker livet og Jordbærmus, skriver Sand om artisten.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram