Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tommy vil ta Ivar - bit for bit

Ivar Dyrhaug får omsider konkurranse om TV-seerne på fredagskveldene. Tommy Steines pop-show skal jakte på NRKs seere i «Beat for Beat».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Beat for Beat - tone for tone», er en av NRKs sikre suksesser og skal på lufta igjen fra midten av september. Samtidig er TV2 på fjernsyn med «Tommys Pop-show». Begge programmene går på lufta fra klokka 20.00 og har musikalske konkurranser, kjendiser, humor og familiehygge som ingredienser.

Gjør det vanskelig

- Jeg hadde ikke engang hørt om Tommy Steines show, sa Ivar Dyrhaug til Dagbladet da NRK i går lanserte sin høstmeny i går.

- Det er modig gjort av TV2 å legge programmet til samme tidspunkt som NRKs. TV2 har noe nytt, mens seerne vet hva som kommer i mitt program. De kunne jo ha gjort det lettere for Tommy og seg selv ved å legge programmet til et annet tidspunkt. Det kan selvsagt hende at de slår oss, men..., sier Dyrhaug, som tidligere har hatt nettopp Tommy Steine som gjest og deltaker i sitt «Beat for beat».

Framtidas mann

NRK-programmet beholder både musikere, studio og programleder når de kommer på lufta i høst. Tommy Steine er i gang med innspillingen til sitt program. Der skal tre for seerne ukjente par konkurrere i musikkspørsmål og utførelse. Popshowet skal også inneholde mye vill Steine-humor. Og i TV-bransjen er det store forventninger, for Steine regnes som en av TV-framtidas store norske programledere. Programmet er delvis basert på en engelsk idé.

- Det blir tøft å slå Dyrhaug, men det er ikke jeg som har bestemt sendetidspunktet, sier en ydmyk Steine.

«Beat for beat» har Lisa Nilsson og Odd René Andersen som gjester i sitt første program. Tommy Steine skal synge duett med Unni Wilhelmsen i sitt popshow.

OUTSIDER: Tommy Steine skal ta opp kampen om Ivar Dyrhaugs mange seere. Det kan bli hardt - og morsomt.