Tommy Wirkola tjente inn 1,5 milliarder kroner med sin Hollywood-debut

Nå dropper han å regissere oppfølgeren.

UTE AV OPPFØLGER: Tommy Wirkola fikk ideen til «Hansel and Gretel: Witch Hunters» da han gikk på filmskole i Australia. Han har også skrevet oppfølgeren, men vil ikke sitte i registolen når Paramount gir grønt lys til en oppfølger. Her er han på settet med Jeremy Renner (til venstre). FOTO: PROMO
UTE AV OPPFØLGER: Tommy Wirkola fikk ideen til «Hansel and Gretel: Witch Hunters» da han gikk på filmskole i Australia. Han har også skrevet oppfølgeren, men vil ikke sitte i registolen når Paramount gir grønt lys til en oppfølger. Her er han på settet med Jeremy Renner (til venstre). FOTO: PROMO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Cirka 1,5 milliarder kroner. Så mye har regissør Tommy Wirkola tjent inn for studioet Paramount med sin Hollywood-debut «Hansel and Gretel: Witch Hunters».

Da vil Paramount naturligvis ha en oppfølger. Om Wirkola selv skulle regissere en film nummer to har lenge vært usikkert, men nå har han tydeligvis gjort et valg.

- Jeg har bestemt meg for ikke å regissere «Hansel & Gretel 2», sier Wirkola til Fangoria.

Lei av oppfølgere Årsaken virker å være at han er lei av oppfølgere — i tillegg har han en rekke andre prosjekter på gang.

- Jeg har blitt knyttet til flere ting, det handler om tid og prioriteringer. Jeg har gjort «Død snø», så «Hansel & Gretel», så «Død snø 2». Jeg vil gjøre noe litt annet nå, og ikke bare oppfølgere.

Her nevner han heller ikke de mer særnorske filmene «Kill Buljo» og «Kill Buljo 2». Men Wirkola har skrevet manuset til hekseoppfølgeren, og sier at han likevel håper å være involvert i filmen på andre måter.

 Jeremy Renner har heller ikke signert noen kontrakt, men sa for en uke siden at han var åpen for å returnere som Hansel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer