Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tomt i baren

Robinson-premieren hadde fire ganger så mange seere som gårsdagens åpning av Baren. Men seerne flokker seg om nettstedet med overvåkningskamera i dusjen og på soverommet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bare 91 000 seere fulgte den halvtimes lange premieren på Baren på TV3 i går kveld. Til sammenligning var det 418 000 personer som så Barry bli mobbet ut av Robinson i første episode.

- Vi er fornøyd med tallene. Vi må gi seerne våre tid til å bli vant med et nytt konsept, sier Trine Haugen som er TV3s informasjonsansvarlige for Baren.

Hun understreker at 19-tida er et vanskelig tidspunkt.

Godt nettbesøk

- Det var tre ganger så mange som så på TV3 sammenlignet med samme tidspunkt forrige uke, sier Haugen.

Hun vil ikke fortelle hvilke mål TV3 har for seertallene til Baren. 92 000 seere fulgte reprisen klokka 23.20 i går kveld.

Tallene er langt bedre for hjemmesida til Baren.

- Fra nettsida åpnet klokka 18 fram til midnatt, hadde vi 130 000 treff på forsida. Hver person var innom i rundt 11 minutter. Dette er tall vi er svært fornøyd med, sier Haugen.

Åpner fredag

5800 personer benyttet anledninga til å chatte på Baren-sida.

På hjemmesida er det nyheter fra Baren, opplysninger om deltakerne og webkameraer over hele huset. De som ønsker kan overvåke deltakerne 24 timer i døgnet. Da Dagbladet.no var innom i 20.15-tida satt hele gjengen i sofaen og kranglet om hvem som skulle få snakke.

Baren åpner for publikum fredag. Samme kveld blir den første deltakeren sendt hjem.

Si din mening om Baren!

Naken-sjokk for Baren-Sandra

ÅPNER FREDAG: Fredag åpner de ti deltakerne Baren på Karl Johan. Men fra i går har det vært 24 timers web-overvåking. Her viser programleder Anders Høglund fram fasilitetene.