Tømte ut spriten - stemt ut av Robinson

Det går hardt for seg i svenske Robinson. Mona Lundqvist påstår hun ble stemt ut etter å ha helt ut andre deltageres smuglersprit.

I går kunne de to millioner svenske tv-seere se Mona bli stemt ut av Robinson. I dag kommer hun med harde utfall mot sine eks-konkurrenter i avisen Aftonbladet:

- Jeg er glad jeg røk ut. Jeg slapp løgnene, intrigene og juksingen. I stedet fikk jeg tre ukers luksusferie ved svømmebassenget.

En av årsakene til at Mona røk ut skal være at hun tok opp kampen mot de andre deltagernes smugling av mat, sprit, sigaretter og kaffe. Til tross for at nord-laget ble straffet etter at tv-teamet avslørte byttehandelen med de filippinske nattevaktene fortsatte smuglingen, også etter at lagene ble slått sammen.

- Jeg fant gjemmestedet deres på naboøya. Det var ikke vanskelig å forstå hva de holdt på med, sier Mona til Aftonbladet. Senere fant hun ut at en av deltagerne hadde sprit på en vannflaske.

- Den helte jeg ut i smug.

- Mistet styringen

Lisa Knapp, en av de påståtte «smuglerne», lar seg ikke pille på nesen uten videre:

- Nei, nå har hun mistet styringen helt. Smuglingen tok slutt. Dessuten var ikke Mona så uskyldig hun prøver å fremstå. Hun syntes det var godt med kaffe om morgenen hun også. (Dagbladet :på nettet)