Tone Damli:

Tone Damli gjorde comeback på scenen i glitterdrakt

Tone Damli overrasket på Vixen Blog Awards.

COMEBACK: Tone Damli gjør comeback med en opptreden under Vixen Blog Awards. Video: Ruben Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld var alle Norges største bloggere samlet på Grand Hotell i Oslo. Det var igjen duket for den prestisjetunge Vixen Blog Awards, der landets fremste bloggprofiler innenfor flere kategorier skulle kåres.

Showet og den røde løperen i forkant bød i kjent stil på ville kjoler og pyntede gjester.

Det få hadde sett for seg, var at en av Norges fremste popartister skulle gjøre comback under showet. Sist Tone Damli (28) ga ut musikk var i 2014, i form av julealbumet «Di første jul».

Publikum fikk se en helt annen side av artisten. Til vanlig står hun gjerne på scenen i paljetter, men denne gangen var det en mørkere utgave av artisten publikum fikk et møte med. I tettsittende glitterdrakt med håret i flette, og til mørke beats, gjorde Tone Damli comeback.

Hun sto først i en boks, der bare omrisset av henne var synlig. Så falt teppet ned, og publikum jublet for hennes nye stil.

Låta har fått navnet «Pinnacle», og er produsert av stjerneprodusent Kid Joki.

Saken fortsetter under bildet.

JUBEL FRA SALEN: Her gjør Tone Damli comeback med en opptreden under Vixen Blog Awards. Foto: Scanpix.
JUBEL FRA SALEN: Her gjør Tone Damli comeback med en opptreden under Vixen Blog Awards. Foto: Scanpix. Vis mer

Små hint

Fansen har lenge lurt på når artisten skulle komme tilbake med mer musikk. I starten av januar, da det ble kjent at artisten og spillgiganten Betsson skilte lag, kom det fram at Damli ville bruke tid i studio nå.

NY STIL: Tone Damli gjør comeback med en opptreden under Vixen Blog Awards 2016 på Grand Hotel i Oslo torsdag kveld.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
NY STIL: Tone Damli gjør comeback med en opptreden under Vixen Blog Awards 2016 på Grand Hotel i Oslo torsdag kveld. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

I sosiale medier har hun i nærmere en uke «teaset» sine 313 000 følgere på Instagram med kryptiske bilder og videoer.

For seks dager siden la hun ut bilder, som sammen utgjorde datoen 20.01.2017. Tilhørende la hun også ut mørke og dystre videoer, som mange spekulerer om at er hennes nye musikkvideo.

I totalt tre små snutter ser vi den folkekjære artisten kjøre på en noe, ligge skadd i veien og bli fraktet til sykehus. Det er ikke kjent hva den kommende låta som videoen skal promotere heter eller hvorfor hun nå har valgt et så dystert utrykk.

Ikke tid til ny baby

Et av høydepunktene i Tone Damlis musikalske karriere kan sies å være låta «Butterflies» i 2009, som hun sang i den norske finalen av Melodi Grand Prix. Hun har gitt ut totalt seks album, hvor debuten «Bliss» i 2005 solgte til gull.

TÅREVÅT AFFÆRE: Sophie Elise brast i gråt da hun mottok prisen som «Årets blogger». Talen hun holdt etterpå sørget for at publikum ga henne en stående applaus. Video: Ruben Pedersen / Dagbladet Vis mer

Sangeren ble mamma til vesle Billie (1) i 2014.

I fjor åpnet hun seg om at hun og samboer Markus Foss ikke ser for seg å få et barn til med det første.

- Noen sier at det er bra med to tette. Det er ikke jeg så sikker på. Jeg er ung og har god tid, men jeg ønsker meg et barn til, sa hun til Se og Hør Extra i mars.

- Kan det bli i løpet av 2016?

- Det har jeg ingen tro på. I år vil jeg synge og opptre. En time på scenen er barnefri for meg. Det gir meg ny energi. Jeg blir aldri hjemmemamma, mitt liv kler bedre å gi full gass, innrømmet hun.

Brøt med spillselskap

Tone Damli Aaberge bekreftet på bloggen sin i starten av januar at hun avslutter samarbeidet med spillgiganten Betsson.

28-åringen skal nå ha fullt fokus på musikken, og har derfor ikke mulighet til å prioritere sin største samarbeidspartner lenger.

«Når Betsson trenger meg på pokerbordet, trenger eg å vere i studio. Når eg skal lansere musikk, skal dei spele inn reklamefilm. For meg er det musikk som gjelder, og da blir prioriteringen lett», skrev Damli Aaberge.

Samarbeidet skulle pågå til 2018, men med lange dager i studio og en tettpakket timeplan, er det ifølge Tones blogginnlegg vanskelig å få tid til begge deler.

Samme dag gikk spillselskapet ut med en litt mer offensiv holdning til bruddet. Overfor VG hevdet PR manager i Betsson, Mikael Mellqvist, at de vraket Tone - og ikke omvendt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer