MER TONE I 2012: Tone Damli Aaberge har spilt inn musikkvideo i Los Angeles, og er klar med ny singel neste år. Foto: Roger Fosaas/Stella Pictures
MER TONE I 2012: Tone Damli Aaberge har spilt inn musikkvideo i Los Angeles, og er klar med ny singel neste år. Foto: Roger Fosaas/Stella PicturesVis mer

Tone Damli lover nye toner på nyåret

- Det er veldig spennende.

(Dagbladet): Den siste tiden har Tone Damli Aaberge (23) flere ganger skrevet om jobbrelatert USA-besøk på egen blogg.

I midten av november annonserte hun at hun var klar for å «vende snuten mot downtown og musikkvideoinnspilling», under et opphold i Los Angeles.

Snart singelaktuell - Det kribla i magen, eg e veldig spent og gleda meg enormt mykje. Slike daga e så innmari spesielle; ein veit liksom aldri heilt kå dagen bringe, alt e avhengig av hardt arbeid, godt humør, vær... Mykje skal klaffe, men eg ekje i tvil om at dette bli ein bra dag - teamet rundt videoen e kremen, skreiv hun under overskriften «Ren og pen, klar for shoot!».

I går kveld var Sogndal-jenta til stede under lanseringen av den norske designeren Kathrine Nørgårds nye kjolekolleksjon på Bygdøy Allé i Oslo.

Der kunne hun avsløre overfor God Kveld Norge at det ikke er lenge til hun er aktuell med ny singel.

- Det kommer litt an på hvor fort vi klarer å jobbe. Låta er klar, men så er det ting rundt låta som ikke er helt ferdige ennå, sier Damli Aaberge til underholdningsnettstedet.

- Veldig spennende Hun har tidligere skrevet på bloggen at mannen med regien på hennes kommende musikkvideo er Alex Herron - som tidligere har jobbet med norske artister som Maria Mena og Paperboys, samt store utenlandske navn som Taio Cruz, Chris Medina, Kylie Minouge og Tinie Tempah.

Særlig mer ville ikke frøken Damli fortelle om den kommende videoen.

- Nei, det skal vi vente litt med. Vi skal spare den til den er klar, for foreløpig så er den ikke helt i boks, så vi får se. Men det er veldig spennende, sier Damli Aaberge til God Kveld Norge.

Men at det kan forventes nytt musikalsk materiale fra 23-årinen en gang på nyåret, kunne hun imidlertid garantere.

I PENKJOLE: Tone Damli med designer Kathrine Nørgård. Foto: Roger Fosaas/Stella Pictures
I PENKJOLE: Tone Damli med designer Kathrine Nørgård. Foto: Roger Fosaas/Stella Pictures Vis mer

- Å ja, definitivt, sier hun til God Kveld Norge.

Fronter Bavac Damli Aaberge ble kjent etter å ha fått andreplass i «Idol» 2005. Siden har sogningen gitt ut fire album, sist «Cocool» i fjor.

Den aktive jenta er også aktuell som treningsmerket Bavacs ansikt utad for tiden.

- Bavac passa meg heilt perfekt. Eit merke som har eksistert i mange år; tekniske, veldig bra kle, syns óg at det e eit stort pluss at det e norsk, skreiv Damli Aaberge på bloggen da nyheten ble kjent i oktober.