NY LÅT: I dag slapp Tone Damli sin nye låt «Heartkill», som ble spilt inn i fjor sommer, ifølge artisten selv. Foto: Stella Pictures
NY LÅT: I dag slapp Tone Damli sin nye låt «Heartkill», som ble spilt inn i fjor sommer, ifølge artisten selv. Foto: Stella PicturesVis mer

Tone Damli ute med ny låt

- Like spennende og skummelt som alltid.

(Dagbladet): I dag slapp Tone Damli sin nye låt «Heartkill», som ifølge henne selv ble spilt inn i studio på sensommeren i fjor.

- Jeg ble umiddelbart veldig glad i den, skriver Damli på sin blogg.

- Spennende og skummelt Hun skriver videre at det har blitt satt sammen en EP der artistens fire siste singler er samlet - i tillegg til den rykende ferske «Heartkill».

- Håper dere liker den nye låta like godt som meg. Dette er selvsagt like spennende og skummelt som alltid, morro, avslutter Damli.

Den nye låta kan høres på iTunes, Spotify, Wimp eller på andre digitale musikktjenester.

Sang om samlivsbrudd I juni i fjor gav Damli ut låta «Winner of a losing game», som også er å finne på den nye EP'en. Den sangen handlet etter sigende om samlivsbrudd, og det ble spekulert i om kjolen hun bar i låtas musikkvideo var en brudekjole.

- Denne låta reflekterer de siste månedene av mitt liv mer enn jeg egentlig er komfortabel med, skrev Damli den gangen på sin blogg og fortsatte:

- Samtidig er jeg redd for at noen skal tro at denne låta har vært skrevet som en terapi for meg personlig. Eller av meg personlig. Det er den ikke.