TV 2: «Hver gang vi møtes»

Tone finner tonen i «Hver gang vi møtes»

Vi anmelder låt for låt.

SILYAS KVELD: Silya er hedersgjest i kveldens «Hver gang vi møtes» på TV 2. Foto: TV 2
SILYAS KVELD: Silya er hedersgjest i kveldens «Hver gang vi møtes» på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Silje Haugum Nymoen, bedre kjent som Silya, er hedersgjest i kveld. Det norske publlkummet møtte henne først som vokalist i Multicyde, som hadde en hit med «Not For The Dough». Hun flyttet etter hvert til New York, uten å få til det store, men skulle likevel bare «hjemom» for å delta i Grand Prix i 2012 . Året etter vant hun «Stjernekamp» på NRK 1, og New York var plutselig ikke så viktig. Silya er nok mer kjent som utøver enn som låtskriver, men har gitt ut nok musikk til at det blir litt å velge blant. Her er kveldens tolkninger:

Tone Damli: «Heart» (Nymoen)

Silya giftet seg i oktober, og denne sangen er til hennes Espen. Og - Tone kan puste ut. Endelig er hun på en riktigere hylle.

Hun bruker stemmen sin mer og bedre enn tidligere i serien, slipper seg litt løs, beveger seg mer og gir av seg sjøl. Hun har til og med knekk i stemmen. Tone er rett og slett mer bekvem denne gang.

Hun åpner med lett elektronika, før det etter hvert tar litt av - og blir i overkant repeterende. Jeg synes den kabaretaktige stilen fra originalen kler låten bedre, for den er i seg sjøl ikke spesielt spennende. Men dette er uansett Tones beste prestasjon så langt i årets «Hver gang vi møtes».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer